ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій лікарні зливав собі бензин зі «Швидких»

|

Працівники Бродівського райвідділу міліції спільно з працівниками Управління протидії злочинам у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області викрили водія лікарні, котрий привласнив бензин, призначений для службових автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

бензин

Слідство встановило, що 43-річний водій протягом січня-червня 2015 року неодноразово привласнював бензин марки А-92, призначений для службових автомобілів лікарні, чим наніс державному бюджету матеріальних збитків на суму 2350 гривень.

«Водій – матеріально відповідальна особа. Для того щоб приховати свою злочинну діяльність, він вносив у дорожні листи недостовірні дані і таким чином отримував можливість привласнювати бензин. До речі, чоловік добровільно вже відшкодував збитки», – розповів начальник Бродівського райвідділу міліції полковник міліції Ігор Яцків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 та ч.4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *