ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським автобусним заводом керує загадковий Валентин

|

У Львівського автобусного заводу нещодавно з’явився новий керівник – це людина, про яку не знає ніхто з працівників підприємства. Цей чоловік не йде на контакт зі своїми підлеглими та підтримує брудну незаконну діяльність ЛАЗу. Про це сьогодні, 4 серпня, розповіла голова профспілки «Львівські автобусні заводи» Олени Муляк, передає кореспондент Львівського порталу.

лаз

За словами працівниці ЛАЗу, новий директор Валентин з’явився нізвідки – працівникам навіть нічого не повідомили. Мало того, про саму особистість Валентина голові профспілок ЛАЗу теж нічого не знає, хоча неодноразово намагалася з ним зв’язатися.

«На заводі керує людина, яку ніхто  не знає: ми не знаємо, чи вона офіційно призначена, хто вона за фахом. У  колективі цю особу ніхто не представляв.  Нам невідомо, якою саме структурою керує ця людина, тому що на території ЛАЗУ є декілька заводів. Я йому телефонувала, він не хотів зі мною зустрічатись», – розповідає Олена Муляк.

Також посадовиця додала, що намагалася дізнатися про  особу нового керівника у власника ЛАЗу Ігоря Чуркіна.

«У цьому році я давала запит власнику, щоб він пояснив, хто є директором на підприємстві. Він так і не відповів мені на це запитання», – обурюється пані Олена.

Раніше Львівський портал писав про те, що працівникам ЛАЗу роками не виплачується зарплата, а їхні трудові книжки припадають пилом на підприємстві.

Фото: vikna.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *