Фестиваль Woodstock Ukraine цього року буде присвячений Кузьмі Скрябіну

|

Музичний фестиваль Woodstock Ukraine, який цього року проходитиме 7-9 серпня на Львівщині, поблизу Свірзького замку, присвятять пам’яті загиблого лідера гурту «Скрябін Андрія Кузьменка. Про це повідомляє  Zik.ua.

woodstockUA www.panke-shava.com

Фестиваль відбудеться четвертий раз поспіль. Минулого року його провели також біля замку у Свіржі. Його відвідало близько восьми тисяч людей.

«Цього року Woodstock присвячений Андрію Кузьменку, тому що він три роки поспіль долучався до його проведення. Кузьма робив величезний вклад у фестиваль», – пояснив представник оргкомітету фестивалю Богдан Іщук.

Фестиваль Woodstock Ukraine є міжнародним. Крім українських гуртів, виступатимуть артисти з Польщі, Білорусі, Англії і Румунії. Відтак, на гостей фестивалю чекають виступи таких відомих груп, як Bahroma, Atmasfera, “Мері”, Ot Vinta, Raggafaya, 5 Vymir та багато інших.

Представниця оргкомітету Анна Антонюк зазначає: «Особливістю цьогорічного фестивалю буде те, що він функціонуватиме майже цілодобово. Зранку починає діяти мала сцена, з 16.00 стартує велика сцена, потім буде нічна, DJ-сцена. В рамках фестивалю також проводитимуться кінопокази, конкурси, велоперегони. Навіть можна буде зіграти «весілля», але такий «шлюб» буде чинний лише на період фестивалю».

Організатори зазначають, що цього року фестиваль підтримало Міністерство молоді та спорту, яке допомогло з розповсюдженням інформації по всій Україні.

В оргкомітеті повідомляють, що цьогорічний Woodstock буде більш комфортним для відвідувачів: на території облаштують душі з гарячою водою, туалети, смітники. Також на фестиваль зі Львова щогодини курсуватимуть спеціальні автобуси – з залізничного вокзалу, через АС-5. Крім того, у порівнянні з минулим роком, територію фестивалю посилено охоронятимуть.

Вхід на фестиваль залишається безкоштовним. Щоб потрапити на Woodstock Ukraine-2015, потрібно попередньо зареєструватися на сайті фестивалю.

Фото: www.panke-shava.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *