ОСТАННІ НОВИНИ

Щоб отримати "Картку львів’янина" необхідно обійти декілька кабінетів

|

Учасників АТО починають забезпечувати соціальною картою львів’янина, що має стати допоміжним фактором у наданні їм електронних адміністративних послуг, соціальної підтримки та фінансових операцій. Щоправда, аби отримати нашумілу картку, необхідно пройти декілька структурних підрозділів міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

52

Для того, щоб отримана учасниками АТО ІД-картка не була лише шматком пластику з оригінальним дизайном, Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках кампанії «Відповідальне місто», пропонує демобілізованим хлопцям стати учасниками проекту «Вікно можливостей» та пройти навчання комп’ютерній грамоті у зручний для них час.

Зараз вже зголосилось понад 60 учасників АТО, і перша група розпочала своє навчання в останній день липня на базі НВК «Школа-гімназія «Галицька», яку оснастили для цього новою комп’ютерною технікою.

Мета проекту «Вікно можливостей» – допомогти учасникам АТО ефективно користуватись «Карткою львів’янина» та «Особистим кабінетом мешканця».

«Для того, щоб отримати цю допомогу, учасники АТО або члени їх сімей повинні обійти декілька структурних підрозділів міської ради та подати здебільшого один і той самий пакет документів. На запитання соціальних працівників, як можна спростити та пришвидшити учасникам АТО доступ до отримання допомоги, була лише одна відповідь фахівців – запровадження ІД-картки, яка дозволить чиновникам бачити необхідну для ідентифікації інформацію за номером особи», – розповіла в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *