ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» Львівщини отримала нового голову

|

31 липня 2015 року у Львові відбулася обласна конференція ВО “Свобода” за участі голови партії Олега Тягнибока, під час якої Йосифа Ситника обрали новим керівником Львівської обласної організації.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

ситник

На конференцію обласної організації ВО “Свобода” було делеговано 210 представників від районних та міських організацій Львівщини. Також на конференції були присутні Голова Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок, старший сержант ЗСУ, екс-віце-спікер парламенту VII скликання Руслан Кошулинський, керівник Чернігівської обласної організації ВО “Свобода” Андрій Міщенко, голова фракції ВО “Свобода” у Львівській облраді Йосиф Ситник.

Збори розпочалися з хвилини мовчання в пам’ять про побратимів та всіх українців, які віддали своє життя за свободу та незалежність України у Революції гідности та російсько-українській війні. Після чого Йосиф Ситник доповів про діяльність ВО “Свобода” за 2015 рік.

У зв’язку з тим, що керівник Львівської обласної організації Руслан Кошулинський проходить службу в ЗСУ, рішенням конференції було одностайно підтримано обрати новим головою організації Йосифа Ситника.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *