ОСТАННІ НОВИНИ

Через пристрасть до варення чоловік може загриміти за грати на три роки

|

13.08-убийство-за-банку-вареньяНа Львівщині раніше судимий чоловік викрав варення на 300 гривень. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з посиланням на прес-службу ГУМВС України у Львівській області.

До Стрийського міськвідділу міліції, 30 липня, звернулась 65-річна, місцева мешканка, котра розповіла, що з її підвального приміщення викрали 17 банок варення. Сума завданих збитків, за словами заявниці, становить 300 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 41-річний  житель Стрия. Речові докази вилучено.

У скоєному кримінальному правопорушенні чоловік зізнався.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот  сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *