ОСТАННІ НОВИНИ

Вже цієї неділі Парк культури запрошує творити добро

|

Благодійний handmade ярмарок «Добро своїми руками» запрошує творити добро разом! 2 серпня з 12:00 год. у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького кожен львів’янин матиме можливість придбати вироби ручної роботи львівських майстрів, навчитись робити класні речі своїми руками і тим самим долучитись до порятунку життя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

ПАрк культури lvivtour.com.ua

Мета ярмарку – зібрати кошти для порятунку життя дівчинки Насті Крупик. Лікування проходить в Ізраїлі, діагноз – неходжкінська Т-клітинна лімфобластна лімфома. Красуня, золота медалістка, у 17 років уже автор книги, ця дівчина цього року лише закінчила школу. Вона єдина опора своєї матері, яка все життя виховує Настю самотужки. Для лікування Насті необхідна велика для її матері сума – 100 000$.

«Придбавши на ярмарку щось, ви долучитесь до порятунку життя дівчинки. Навіть найменша сума грошей, яку ви можете пожертвувати на лікування Насті, допоможе врятувати їй життя. Не будьмо байдужими і допоможімо Насті всі разом», – зазначають організатори ярмарку.

Картка Приват Банку 41494978 4334 7057. Мати – Світлана Іванівна Мельник.

Вхід на ярмарок безкоштовний.

Фото: lvivtour.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *