ОСТАННІ НОВИНИ

Контейнери для сміття з’являться у всіх населених пунктах Львівщини

|

У 1025 населених пунктах Львівщини цьогоріч заплановано провести конкурси щодо вивезення твердих побутових відходів.  У 855 селах уже прийняті відповідні рішення. На сьогодні лише в 170 населених пунктах області таких рішень ще немає.

smittia-2

Про це прес-службі ЛОДА повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексій Балицький.

“Загалом на Львівщині налічується 1914 населених пунктів, 889 з них уже охоплено централізованим вивезенням твердих побутових відходів, – зазначив Олексій Балицький. –  Є декілька районів, які фактично уже вирішили дану проблему. Це – Дрогобицький, Кам’янко-Бузький, Стрийський та Самбірський райони. Проведення конкурсів дозволить сповна охопити збирання та вивезення твердих побутових відходів і створити у Львівській області екологічно безпечну та економічно ефективну комплексну систему поводження з ними”.

За словами Олексія Балицького, лідерами подачі заявок на участь у конкурсах є такі компанії: ТОВ “АВЕ Львів”, ТзОВ “Санком Львів”, ТзОВ “ДВ-Екосвіт”, ТзОВ “Еко Баланс Золочів”, ДП “Альтфатер Тернопіль” та КП Самбірської Районної Ради “Виробничо-транспортна компанія”.

Нагадаємо, що у цьому році у Львівській області в кожному населеному пункті заплановано встановити контейнери для вивезення твердих побутових відходів, що стане першим кроком до системного вивезення сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *