ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіка, який вчора в Харкові застрелив людину затримали  

|

Народний депутат Антон Геращенко повідомив, що чоловіка, який застрелив людину в супермаркеті Харкова, затримано. Про це він написав у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Злочинець, який застрелив вчора чоловіка в супермаркеті АТБ знайдений і затриманий! У тому числі завдяки допомозі соціальних мереж, через які знайшли свідків вбивства і того, як і яким чином злочинець сховався», – написав Антон Геращенко.

За його словами, вбивця виявився військовослужбовцем однієї з тилових військових частин Харкова. За посадою – водій. Вбивство скоїв на ґрунті особистих неприязних стосунків, які виникли в результаті спільного розпиття спиртних напоїв із загиблим.

«Сумно, що пияцтво призвело до загибелі однієї людини, зробило сиротою його дітей і поламало долю сім’ї п’яниці-вбивці і йому самому», – наголосив Геращенко.

Нагадаємо, що вночі у Харкові посеред супермаркету застрелили чоловіка. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *