ОСТАННІ НОВИНИ

Антикорупційне бюро визначилося із головою фінансової розвідки

|

У Національному антикорупційному бюро України завершився конкурс на посаду керівника так званої фінансової розвідки. Ним став Джан Раджамі Мохаммадович. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі НАБУ.

Відмивання грошей

За даними відомства на конкурс надійшло 60 пакетів документів. За результатами їх перевірки до тестування було допущено 21 кандидата, 18 з яких в подальшому було відібрано для проходження співбесіди. З-поміж усіх конкурсна комісія обрала – Джана Раджамі Мохаммадовича, заступника керівника управління аналізу ризиків Департаменту фінансових розслідувань Держфінмоніторингу.

До цього чиновник пропрацював 12 років на державній службі, зокрема у сфері виявлення незаконних доходів.

«Збір, обробка та аналіз інформації з метою встановлення ризиків, пов’язаних з корупцією, виявлення фінансових злочинів у сфері державного управління, інформаційно-аналітична підтримка підрозділу детективів – це основні завдання очолюваного мною Управління. Переконаний, в значній мірі робота підрозділу детективів залежить від того, наскільки вони володіють інформацією та якої якості така інформація. Проведення ґрунтовного аналізу інформації з різних джерел, закритих та відкритих баз даних, соціальних мереж та громадськості з використанням сучасних інформаційно-аналітичних інструментів, допоможе за обмежений проміжок часу та в умовах обмежених ресурсів виявити максимально можливу кількість потенційних корупційних правопорушень для подальшого кримінального розслідування детективами НАБУ», – прокоментував своє призначення Джан Раджамі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *