ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запроваджують «Картки львів'янина»

|

У Львові беруться за впровадження «ID-картки львів’янина». Це сучасна соціальна банківська платіжна ID-картка, що матиме ексклюзивний дизайн, надаватиме 20 послуг та ряд знижок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

17

«Картки львів’янина» почнуть роздавати з вересня, а першими їх почнуть отримувати учасники АТО. Зокрема, картка надаватиме доступ до 20 послуг. Партнером у реалізації цього проекту є ICT Competence Center та АТ «Ощадбанк». Саме «Ощадбанк» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з ЛМР запроваджує для львів’ян «Електронну картку львів’янина».

«Електронна картка львів’янина» – це сучасна соціальна банківська платіжна ID-картка, що матиме ексклюзивний дизайн. На карту буде нанесено фото та прізвище українською мовою.

«Це по-суті є найбільш універсальним рішенням ідентифікаційної картки громадянина. В Україні ми будемо перші, хто видаватиме з вересня картку з настільки широкою працюючою функціональністю», – зауважила Яніка Мерило, радник міського голови Львова.

За словами мера Львова Анрія Садового, У Львові анонсують створення першої в Україні повноцінної ID-картки за зразком досвіду Естонії. За допомогою цієї картки львів’янин зможе швидше отримувати комунальні, державні та приватні послуги.

Завдяки цій картці учасники АТО отримають доступ до наступних послуг:

– Звільнення членів сімей учасників АТО від квартирної плати;

– Безкоштовний проїзд у комунальному транспорті;

– Безкоштовне харчування у дитячих садках та школах дітей учасників АТО;

– Надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО;

– Безкоштовне оздоровлення дітей учасників АТО;

– Доступ до порталу «Особистий кабінет мешканця»;

– Інші послуги.

Користувачі «карток львів’янина» зможуть отримувати знижки в торговельних мережах міста, закладах медицини, освіти і культури, оплачувати комунальні послуги. Пільгові категорії львів’ян зможуть реалізовувати права на пільги, наприклад, на ліки за низькими цінами, більш істотні знижки в магазинах та багато іншого.

За словами голови правління АТ «Ощадбанк», подібні картки невдовзя зявляться по всій Україні Андрій Пишний.

«Ми передбачили в цій картці унікальну функцію – електронно-цифровий підпис користувача. Таку можливість надає виключно Ощадбанк завдяки потужному власному процесингу та успішному досвіду реалізації сучасних рішень у сфері електронних банківських сервісів. Ми розробимо для Львів’ян особливий унікальний дизайн картки, який би передав той дух, настрій, емоцію, яку несуть в собі Львів і його мешканці. Ви особливі! Впевнений у тому, що ця картка стане зручним платіжним інструментом, помічником і порадником, таким же звичайним атрибутом життя, як мобільний телефон. Ми плануємо рухатися далі в розповсюдженні цього сучасного платіжного засобу, від міста до міста, від українця до українця», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *