ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові досі не розкрито терактів та підриву автівки міліціонера

|

Справи підриву автівки та двох терористичних актів у яких постраждали працівники міліції досі не розкриті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Міліція

За даними відомства, впродовж цього року працівники різних підрозділів міліції Львівщини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 146 фактів, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки. Це на одинадцять випадків більше ніж за весь минулий рік.

Також правоохоронці повідомили про підозру особам в 92 кримінальних провадженнях, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки, до суду скеровано 99 проваджень.

Від початку року працівники міліції вилучили з незаконного обігу 25 одиниць вогнепальної зброї, один гранатомет, 16 гранат та більше трьох тисяч патронів різного калібру.

У 2015 році на Львівщині зареєстровано п’ять злочинів, скоєних з використанням вогнепальної зброї.

За словами начальника управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Миколи Гладюка, також цьогоріч трапилося десять випадків, пов’язаних з вибухами. І три справи досі не розкрито.

«Уцьому році зареєстровано десять випадків, пов’язаних з вибухами. З них п’ять – внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, два випадки умисного пошкодження майна, один – посягання на життя працівника правоохоронного органу та два терористичних акти. На сьогодні не розкритими залишаються три», – повідомив він

Як відомо, 14 липня у Львові пролунало два вибухи біля опорних пунктів міліції Львова. До цього, 25 червня, у Львові бойовою гранатою підірвали автомобіль міліціонера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *