ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у зоні АТО загинуло двоє мирних жителів. Мапа

|

Сьогодні, 30 липня у зоні проведення АТО під час обстрілу бойовиками житлового будинку загинуло двоє мирних мешканців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО України.

ато

Продовжує загострюватися ситуація на північ від Бахмутської траси. З протилежного берега Сіверського Донця терористи провели короткотривалий танковий обстріл: це було біля Трьохізбенки. Двічі з південного напрямку були обстріляні наші позиції у Кримському; противник застосував міномети.

мапа

У районі Горлівки обстановка погіршується: зростає інтенсивність ворожого вогню та частота застосування великокаліберних гармат. Точки найбільших обстрілів – село Миколаївка, що на півдорозі з Горлівки в Артемівськ, Майорськ і сел. Ленінське Дзержинської міськради.

Противник відпрацьовує по наших позиціях з усіх наявних зразків озброєнь, окрім реактивної артилерії, і тримає їх прямо у житлових кварталах Микитівського району Горлівки. Уже сьогодні, внаслідок варварських обстрілів житлових кварталів з боку окупантів у Дзержинську загинуло двоє чоловіків і поранено 1 жінку, а також пошкоджено газопровід.

Серед українських військових втрат за минулу добу немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *