ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрай намагався перевезти через кордон 23 тони квітів за підробленими документами

|

Директор одного з підприємств намагався ввезти з Королівства Нідерланди в Україну рослини й квіти загальною вагою понад 23 тонни, вартістю майже 27 тис. євро, з приховуванням від митного контролю. Представникам митниці як підставу для переміщення товарів було подано підроблені документи.

квіти

За результатами  перевірки товаросупровідних документів у працівників управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням виникла підозра щодо неправдивості даних у цих документах та деклараціях. Відтак Львівською митницею ДФС було надіслано запит до митних органів Королівства Нідерланди.

З отриманої відповіді виявилося, що іноземна фірма, вказана в товаросупровідних документах, не укладала договору з українським підприємством, не скеровувала товарів до України на адресу  підприємства та не отримувала будь-яких платежів.

Директором підприємства вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил згідно  з ч. 1 ст. 483 МК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *