ОСТАННІ НОВИНИ

Митники та прикордонники на «Шегинях» проведуть експеримент, щоб позбутися черг

|

Найближчим часом в пункті пропуску «Шегині» українські митники та прикордонники проведуть експеримент щодо здійснення контрольних функцій у напрямі виїзду з України в єдиному приміщенні за принципом однієї зупинки ( за аналогом роботи суміжної сторони). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

unnamed

«Експериментом також передбачено виділення додаткової смуги руху та за  потреби, перерозподіл особового складу. Про це дійшли згоди в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук та начальник Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Плешко під час зустрічі  в цьому пункті пропуску», – йдеться у повідомленні прес-служби.

В. о. начальника Львівської митниці Левко Прокіпчук зазначив, що  бувають штатні ситуації, коли можливе накопичення транспортних засобів (літній період відпусток, передсвяткові дні, порушення роботи електричних та комп’ютерних мереж). Водночас тривале очікування на перетин кордону є неприпустимим явищем, про що свідчать звернення громадян на сервіс «Пульс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *