ОСТАННІ НОВИНИ

Інкасаторським машинам, які катаються через площу Ринок, «дадуть копняка»

|

В львівській мерії уважніше спостерігатимуть за інкасаторськими машинами, які курсуватимуть через площу Ринок, причина цьому хитрість деяких водіїв інкасаторів. Про це сьогодні у коментарі журналістам розповів радник міського голови Львова Олег Шмід, інформує кореспондент Львівського порталу.

zn.ua

За його словами відколи у центрі Львова функціонує пішохідна зона було виявлено ряд недоліків, серед яких і їзда інкасаторських машин.

«За час роботи пішохідної зони ми спостерігали таку тенденцію, що інкасаторські машини, які заїжджали на площу Ринок, на 80 % їхали сюди транзитом. Тобто дуже мало інкасаторських автомобілів справді заїжджали в центр, щоб обслуговувати банки. Тепер ми цього допускати не будемо», – обіцяє О. Шмід.

Він також додав, що номерні знаки інкасаторських машини, які транзитом проїжджатимуть через пішохідну зону будуть занесені до штрафної бази. А надалі такі автомобілі взагалі не будуть допускатися до пішохідної зони.

«У нас є камери, які все фіксують, тобто чи машина просто проїжджає через пішохідну зону, чи заїхала сюди справді по роботі. Тих інкасаторів, які люблять просто кататися, ми не пропускатимемо. Про це правило вже попереджені всі банківські установи в пішохідній зоні», – додав О.Шмід.

Нагадаємо, що від суботи боларди в пішохідній зоні міста працюватимуть цілодобово.

Ілюстрація : zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *