ОСТАННІ НОВИНИ

Галерея Академії мистецтв презентує виставку кращих дипломних робіт

|

Галерея Львівської національної академії мистецтв пропонує відвідати виставку кращих дипломних робіт випускників 2015 року. Експозиція триває з 27 липня до 5 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

20

В рамках вступної кампанії 2015 р., у Галереї ЛНАМ сформовано експозицію з дипломних робіт різних кафедр, відзначених як найкращі в межах цьогорічного випуску ОКР «Бакалавр» (липень 2015 р.). Виставка демонструє результати творчих пошуків та експериментів молодого покоління митців в царині монументального живопису, сакрального мистецтва, художнього скла, кераміки, металу, текстилю, дерева, дизайну інтер’єрів та костюма, а також засвідчує про присутність у ЛНАМ не лише традиційних, а й інноваційних практик, які часто перебувають на межі декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва та дизайну.

Презентовано широкий діапазон художніх форм, тем, ідей, технік та жанрів, спільною рисою яких є високий фаховий рівень, здобутий під час навчання в одному із провідних мистецьких ВНЗ України.

Нагадуємо, що галерея ЛНАМ – це новий мистецький простір, створений з метою підтримки творчих ініціатив студентської молоді. Сучасно обладнана галерея вже стала повноцінним осередком культурно-мистецького життя міста.

Години роботи Галереї: понеділок – п’ятниця, 10:00 – 17:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *