ОСТАННІ НОВИНИ

В Шегинях вилучили мікроавтобус із контрабандою сигарет

|

У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники не випустили за кордон мікроавтобус, підлога якого була вщерть набита цигарками. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Західного регіонального управління Мостиського прикордонного загону.

95

Аби безперешкодно перевезти до Польщі чималу кількість тютюнового краму, мешканець Івано-Франківська, 32-річний водій мікроавтобусу «Опель» обладнав днище автомобіля спеціальними тайниками. Прикордонники, оглядаючи автомобіль, виявили сліди врізання у підлогу салону автівки, а за ними – три отвори до тайників з цигарками. Всього із схованок було вилучено 10 350 пачок цигарок марок «NZ», «Minsk» та «Compliment». Відповідно до законодавства, працівники митниці вилучили у водія і цигарки і автомобіль, якими вони перевозилися.

96

Варто нагадати, що впродовж першого півріччя цього року прикордонники Мостиського загону у пунктах пропуску через державний кордон попередили 87 спроб незаконного переміщення тютюнових виробів, загальною кількістю майже 76 тисяч пачок та вартістю понад 700 тисяч гривень.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *