ОСТАННІ НОВИНИ

Учасників АТО кличуть безкоштовно перевіритись на гепатит С

|

До кінця цього тижня військовослужбовці, які повернулися із зони АТО, зможуть пройти безкоштовне медичне обстеження на виявлення гепатиту С. Така акція стартувала у Львові та Києві з понеділка.  Присвячена вона Всесвітньому дню боротьби з вірусними гепатитами, який відзначають 28 липня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

102

Завтра і в п’ятницю, з 10.00 і до 16.00 години військовослужбовці, які повернулися з зони АТО можуть пройти безкоштовну діагностику у таких закладах міста Львова:

Львівський обласний госпіталь війни та репресованих ім. Ю. Липи (м. Винники, вул. Івасюка, 31)

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів, вул. Личаківська, 26) (для стаціонарних пацієнтів Центру)

Клініка амбулаторно-поліклінічної допомоги військово-медичного клінічного центру Західного регіону (Львів, вул. Пстрака, 2)

Комунальна 2-а міська поліклініка м. Львова (вул. Симоненка, 4)

Для того, аби пройти перевірку із собою потрібно мати лише  посвідчення учасника АТО. У 2-ій міській поліклініці м. Львова лікарі приймають військовослужбовців у 131 кабінеті.

До слова, отримати безкоштовну фахову правову допомогу учасники АТО можуть у «Центрі правової допомоги учасників АТО».

«Центр правового захисту учасників АТО» – це об’єднання фахових юристів та волонтерів, які безкоштовно надають правову допомогу військовим та їх родинам. Центр був створений у вересні 2014 року з ініціативи народного депутата України Ігоря Васюника, за підтримки його благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» була видана брошура-пам’ятка, в якій подана вся необхідна інформація про права та обов’язки учасників АТО.

Адреса «Центру правового захисту учасників АТО» : 79008 м. Львів, вул. Листопадового чину, 14.

Телефони гарячої лінії «Центру правового захисту учасників АТО»: 0683847640, 0993697118 Телефонуйте з понеділка по п’ятницю з12:00 до 17:00 години

Раніше Львівський портал повідомляв, що демобілізованим із пораненнями у зоні АТО варто здати аналізи, у зв’язку з високим ризиком інфікування пацієнтів, поранених під час перебування в АТО, яким надавалася перша медична допомога в польових умовах.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *