ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Муха презентувала перший сингл із нового альбому

|

Лірична і ніжна львівська співачка Оксана Муха вирішила спробувати себе в новому амплуа – і записала пісню у стилі симфо-рок. Цими днями відбувається прем’єра пісенної новинки від співачки «Серце глибше з усіх океанів» на радіостанціях України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі виконавиці.

О Муха

Пісня «Серце глибше з усіх океанів» – перший сольний сингл Оксани Мухи з її наступного, третього за ліком, сольного альбому (до цієї збірки також увійде дуетна пісня співачки зі знаменитою вокальною формацією «Піккардійська Терція» «Над морем», яку артисти презентували торік). Нова пісня Оксани Мухи «Серце глибше з усіх океанів» – про віру в серце, яке, якщо воно любить, спроможне перевернути світ.

Автором музики до пісенної новинки «Серце глибше з усіх океанів» виступила сама Оксана Муха (аранжування – Грицько Міняйло), а слова написала Рута Вітер (Юлія Пігель) – поетеса і мисткиня, яка трагічно загинула за нез’ясованих обставин у вересні 2008-го.

«Рута Вітер – дуже рідкісна поетеса. Я порівнюю її із Ліною Костенко: аскетизм, простота, глибина образів, несподівані ритмічні та фразеологічні звороти. У її поезіях немає передбачуваних рим. Хочу, щоб українці відкрили для себе Руту Вітер. Бо я їй вірю, вірю кожному написаному нею слову. У вірші «Серце глибше з усіх океанів» Рута зуміла розповісти і мою особисту історію – й зробила це саме тими словами, якими відчуваю я. Ця пісня – про вир справжніх почуттів, які здатні одночасно і до сліз довести, і радість викликати», – каже Оксана Муха.

Послухати пісню Оксани Мухи «Серце глибше з усіх океанів» можна тут.

Фото: прес-служб виконавиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *