ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть двох чоловіків, які жорстоко побили товариша по чарці

|

Двом мешканцям Львівщини учора, 28 липня, оголошено про підозру у скоєнні жорстокого побиття свого товариша по чарці. Зловмисники, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жорстоко побили 23-річного чоловіка, проламавши йому кості черепа. Невдовзі суд визначить міру покарання для кожного з них, повідомили Львівському порталу у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

драка

Слідством встановлено, що 5 травня 2013 року у місті Новояворівськ  у 24-річного місцевого мешканця та його 22-річного товариша по чарці, львівянина, з яким вони разом розпивали спиртні напої, виник конфлікт з 23-річним мешканцем Новояворіська. Конфлікт виник раптово, на грунті особистих неприязних стосунків.

Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої двоє нетверезих чоловіків наносили потерпілому удари, а коли той впав, умисно били його ногами, намагаючись поцілити у голову. Внаслідок жорстокого побиття 23-річний чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму з переломом основи черепа та лобної кістки, перелом носа, внутрішніх стінок орбіт та гайморової пазухи.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *