ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині терористи активно мінують місцевість

|

Незаконні збройні формування, що діють на території Луганської області, ведуть активні обстріли позицій українських військ і мінують місцевість Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

міна tsn.ua

«В районі н. п. Золоте, Кримське, між Попасною і Первомайськом бойовики продовжують активно використовувати малі групи, ведучи обстріл позицій сил АТО із «зеленки» та мінуючи місцевість», – зазначив Тимчук.

За його інформацією, у цьому районі фіксуються зіткнення терористів з бойовою охороною сил АТО – у цих випадках бойовики, як правило, не вступають у бій, вважаючи за краще швидко відступити.

Тимчук також повідомив, що під час бойового зіткнення між українськими військовими і російсько-терористичними військами в районі міста Щастя на Луганщині останні застосували важку бронетехніку.

«Зокрема, під прикриттям 82-мм і 120-мм мінометів з боку Веселої Гори на вогневі позиції вийшли три танки бойовиків і здійснили до 10 пострілів по позиціях сил АТО. Пізніше по даному району бойовиками були завдані вогневі удари з АГС-17», – написав координатор групи «Інформаційний спротив».

Фото:  tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *