ОСТАННІ НОВИНИ

На Хмельниччині вже п'яту добу шукають озброєного ватажка групи в'язнів-втікачів

|

У Хмельницькій області на ранок 29 липня правоохоронці продовжують пошуки одного із шести в’язнів, які в суботу, 25 липня, втекли з поїзда під час етапування. Про це пише УНІАН з посиланням на керівника прес-служби обласної міліції Інну Проник.

пістолет transkarpatia.net

За її словами, у прочісуванні території області задіяні близько 700 правоохоронців. Зокрема, розшукуються Роман Гадзіна, 1978 року народження, уродженець та мешканець смт Чемерівці, заарештований за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (хуліганство), ст. 15 ч. 1 (замах на злочин), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла) КК України.

Саме він, за словами начальника обласної міліції Миколи Семенишина, є заколотником втечі і має при собі відібраний у конвоїра пістолет.

Проник також повідомила, що раніше затримані п’ятеро засуджених-втікачів перебувають в ізоляторі тимчасового утримання в Хмельницькому. З ними проводяться відповідні слідчі дії.

Нагадаємо, що вранці 25 липня в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового етапування на станції Скібнево скоїли втечу шестеро засуджених. В’язні вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

Фото: transkarpatia.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *