ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік напав на чоловіка з сумочкою

|

Правоохоронці з групи швидкого реагування Самбора викрили 36-річного місцевого мешканця, котрий викрав в чоловіка сумочку із документами та грошима. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Грати

За даними відомства, близько другої години ночі на території автовокзалу зловмисник викрав у чоловіка сумочку, у якій були гроші, паспорт, мобільний телефон та банківські картки. Працівники Самбірського міськвідділу міліції, оперативно затримали зловмисника. Йому навіть не вдалось втекти з території автовокзалу.

«Нападник вже має кримінальне минуле. У 2012 році він був засуджений та нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Нажаль, порвати з минулим йому не вдалось, тому за скоєну крадіжку йому знову доведеться відповідати перед законом», – розповів начальник Самбірського міськвідділу міліції Василь Черепущак.

За цим фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо. На базі Самбірського міськвідділу міліції проводиться експеримент з впровадження практичного етапу реформування української міліції. У рамках експерименту у Самборі впроваджені нові форми і методи роботи правоохоронців. Зокрема, щодоби охорону громадського порядку у Самборі та на території району забезпечують шість груп швидкого реагування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *