ОСТАННІ НОВИНИ

Українські футболісти з’їздили до військових в зону АТО

|

Учора на ділянку відповідальності Донецького прикордонного загону завітали футболісти національної збірної України та ФК «Дніпро», щоб підтримати бойовий дух прикордонників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Дніпро».

дніпро1

За словами колишнього наставника національної команди України, головний тренер дніпропетровського Дніпра Мирона Маркевича, підтримати захисників України – обов’язок кожного українця.

«Хлопці виконують свій обов’язок перед країною і захищають усіх нас та наші цінності. Обов’язок кожного українця – допомогти воякам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу й вдячність за їхню відданість і самопожертву заради нації», – сказав він.

дніпро2

У ході поїздки зірки футболу та волонтери роздавали різноманітну допомогу. Футболісти привезли повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, цигарок та іншого. Також прихопили чимало футбольної атрибутики – ігрові футболки збірників Романа Зозулі та Артема Федецького, матчеві вимпели національної команди, клубні вимпели ФК «Дніпро», шарфики збірної та клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи УЄФА. Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м’ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м’ячі із зображенням емблеми ФФУ.

74

Відео: Державна прикордонна служба України

Фото:  football24.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *