ОСТАННІ НОВИНИ

У Москаля кажуть, що рівень контрабанди на Закарпатті суттєво зменшився

|

Потік контрабанди через держкордон уздовж Закарпаття фактично зупинено. Відповідну заяву з посиланням на румунських та угорських прикордонників опубліковано на сайті Геннадія Москаля, передає кореспондент Львівського порталу.

Москаль pl.com.ua

«Такої ситуації, як за останні десять днів, не було вже багато років. Контрабанда фактично зупинилася, це майже ідеальний стан», – цитує прес-служба Москаля представника угорської митниці.

Представник румунських прикордонників на зустрічі з Москалем також підтвердив цю інформацію.

«За останні півтора тижні у нас на кордоні, що межує із Закарпаттям, не було затримано жодного блоку контрабандних сигарет», – цитує його прес-служба губернатора Закарпаття.

При цьому силовики зі Словаччини, які також були присутні на зустрічі, дані про рух контрабанди за останні півтора тижні назвати не змогли.

Сам же Москаль заявив, що повністю ліквідувати контрабанду неможливо.

«Ми домовилися про спільні патрулювання кордону і щоденний обмін інформацією про порушення. Тобто, якщо в Румунії затримали партію контрабанди, ми в той же день отримаємо інформацію, через яку ділянку кордону, зелений коридор або КПП вона пішла від нас, після чого будемо розбиратися з нашими прикордонниками й митниками. Повністю ліквідувати контрабанду ми не в змозі, але мінімізувати її цілком у наших силах», – заявив Москаль.

Фото:pl.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *