ОСТАННІ НОВИНИ

Площу Юра таки встигнуть підготувати до відкриття пам’ятника Шептицькому

|

Як відомо 29 липня у Львові відбудеться урочисте відкриття пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому. У зв’язку з цим у містян виникали тривоги, що ремонтні роботи на площі Св.Юра можуть не встигнути завершитись до середи. Та львів’ян заспокоюють: відкриватимуть пам’ятник уже на оновленій площі, ремонтники усе встигнуть. Про це повідомила в.о. голови міста Марта Литвинюк сьогодні, 27 липня,на брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

площа

«Ми сьогодні ввечері завершуємо усі роботи по площі, вночі за допомогою фірми «Керхер» площа буде помита. Завтра з 10 год. буде відбуватись встановлення технічного обладнання. Площа на час відкриття буде поділена на сектори турнікетами», – розповіла Марта Литвинюк.

shema

За словами посадовиці, під час урочистостей до вшанування 150-річчя від дня народження Андрея Шептицького у місті будуть працювати 70 волонтерів, які будуть надавати усю необхідну інформацію кожному, хто прибуде на святкування. Окрім того, буде облаштована санітарна зона.

площа1

Містом розпрацьована схема на пл. св. Юра і біля Оперного театру. Щодо безпеки – то місто тісно співпрацюватиме  з міліцією, буде задіяна Муніципальна дружина.

площа2

Як ведуться підготовчі роботи на площі Святого Юра, можна подивитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *