ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ліквідували канал наркотрафіку

|

На одному з митних переходів українсько-польського кордону міліціонери затримали контрабандистів, котрі намагались ввезти в Україну особливо велику партію нарковмісних таблеток. За цінами «чорного ринку» вартість вилученої речовини становить більше 600 тисяч гривень.

нарко1

Також затриманий замовник, повідомили Львівському порталу у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

31-річний львів’янин та 25-річний мешканець Львівської області, 24 липня, намагались перетнути польсько-український кордон та завезти в Україну 1050 таблеток, що містять наркотичну речовину «бупренорфін». Таблетки були упаковані у дві коробки з-під вівсяних пластівців та лежали на задньому сидінні автомобіля контрабандистів серед продуктів харчування.

«Перекрити цей міжнародний канал постачання наркозасобів в особливо великих розмірах нам допомогли працівники міжрегіонального відділу прикордонної служби. Також ми провели оперативні заходи, під час яких затримали замовника цієї партії – 27-річного мешканця Львівщини. Характерно, що ніхто в цих осіб раніше не притягувався до кримінальної відповідальності», – розповів начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

нарко2

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.3 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки затриманих та інші епізоди їх злочинної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *