ОСТАННІ НОВИНИ

Маріупольці не хочуть, щоб українські війська йшли з Широкиного. Розпочали страйк

|

У Маріуполі сьогодні стартує безстрокова акція “Маріуполь – це Україна” проти демілітаризації Широкиного та виведення з фронту добровольчих батальйонівАкція почалася о 10:00 на площі Свободи, звідки стартує Автомайдан до штабу сектора “М”. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на місцевий сайт 0629. 

ЗСУ регулярно підвищують майстерність своїх зенітних підрозділів

Учасники акції наголосили, що хочуть отримати роз’яснення, що відбувається у місті та як проходить ротація.

“Ми не дамо вивести на ротацію з Широкиного наші добровольчі батальйони!” – стверджують активісти.

Також вони мають намір встановити намети біля блокпостів зі східного боку міста.

“Ми будемо охороняти наші батальйони, доки до нас не приїде гарант Конституції і не пояснить жителям Маріуполя, що означає “30-кілометрова зона демілітаризації” Широкиного, що таке “буферна зона” та  як Маріуполь житиме в цій зоні”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у селі Широкине поблизу Маріуполя створять 30-кілометрову зону безпеки: сили антитерористичної операції та бойовики мають відвести важке озброєння від центру населеного пункту на 15 км.

Варто також додати, що сьогодні о 6:44 ранку по позиціях сил АТО в Широкиному  знову був відкритий вогонь зі стрілецької зброї.

Фото: МОУ

Коментарі

  1. 20 мариупольцев “страйкувалы”, это правда. а 400 000 мариупольцев ждут, когда “освободители” разойдутся по домам или снова отправятся скакать на майдане.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *