ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові бійці АТО зіграли у шахи з сестрами Музичук

|

Сьогодні, 25 липня, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України у Львові воїни-учасники АТО зіграли у шахи із чинною шаховою чемпіонкою світу серед жінок стриянкою Марією Музичук та її сестрою Анною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

DSCN3665_1437831556_613x426.035_3_0

З нагоди відзначення Дня шахів у сеансі одночасної гри проти спортсменки зійшлись 14 українських бійців.До гри також доєдналась старша сестра Марії – Ганна Музичук, – відома шахістка і чемпіонка світу із бліцу. У понад годинній грі сестри здобули перемогу в усіх партіях.

За словами учасників АТО, для них це новий досвід, адже вони грали із кращими шахістками у світі. Військових зовсім не засмутила поразка, так як справжньою перемогою стане звільнення української землі від російських загарбників. Саме такий успіх, з їх слів, невдовзі чекає наші збройні сили у військовому протистоянні з агресором.

Нагадаємо, що майстер міжнародного класу Марія Музичук 5 квітня стала 15-ою чемпіонкою світу з шахів, перемігши свою російську опонентку на турнірі в Сочі. Таким чином, вона стала другою шахісткою за часів Незалежності України, кому вдавалося перемогти на чемпіонаті світу.

Фото: прес-служби ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *