ОСТАННІ НОВИНИ

Суркіс не буде боротися за крісло президента УЄФА

|

Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні є найкращою кандидатурою на посаду глави Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Про це заявив віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, зазначивши, що не має наміру змінювати Платіні на посаді президента УЄФА, пише Чемпіон.

surkis.g.

«Платіні – оптимальна кандидатура. Але, перш за все, треба почути думку Платіні, чи буде він щасливий перейти у ФІФА з організації, яка домінує у футболі», – сказав Г.Суркіс.

«Він повний сил, бадьорості, енергії, підкорює бар’єр за бар’єром. Платіні всеїдний у хорошому сенсі слова. Тепер потрібно почути від нього слова про бажання очолити цю структуру (ФІФА)», – додав Суркіс-старший.

Платіні очолив УЄФА у 2007 році. Згодом він був двічі переобраний на посаду президента організації, інформує ТАСС.

Суркіс зазначив, що на початку роботи Платіні на чолі УЄФА, у нього не було відчуття, що проекти, запропоновані французом, будуть реалізовані.

«Не було відчуття, що його проекти можна було назвати проектами. Було відчуття, що це прожектори. Однак Платіні став справжнім реформатором. При ньому змінилися формати Ліги Європи та Ліги Чемпіонів, де раніше була неймовірною участь в основному турнірі команд з невеликих за футбольними мірками європейських країн», – зауважив віце-президент УЄФА.

За його словами, він не зацікавлений у тому, щоб змінити Платіні на посаді президента УЄФА.

«У мене немає таких амбіцій. Я і зараз маю все необхідне для того, щоб приносити користь футболу. Та й я вже не в тому віці, у якому змінюють спосіб життя», – сказав віце-президент УЄФА.

Фото: www.faeri.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *