ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий забув за нічне сполучення із аеропортом «Львів» - активісти

|

ГО “За якісний транспорт” просить Львівського міського голову Андрія Садового пустити “нічну маршрутку” до ДП “Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО “За якісний транспорт”.

аеропорт львів press.ua

Як відомо, у Львові з 1 липня почали курсувати сім нічних маршрутів. Ці маршрути з’єднують спальні райони з основними об’єктами інфраструктури.

До ГО «Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр «За якісний транспорт» звернувся  мешканець Львова п. Назар із скаргою на транспортну інфраструктуру Львова.
Він прилетів у Львів о 01:45 авіарейсом “Стамбул –Львів”. Поки чоловік пройшов усі процедури – на годиннику була 02:30 хв .Коли він підійшов до представників аеропорту і запитав, а чим можна добратись до центру Львова, йому відповіли “Тільки таксі. Або чекайте до 10 ранку на маршрут №48”. Він і ще близько 300 людей вимушені були викликати таксі.

ГО «МІКЦ «За якісний транспорт» висловлює стурбованість ситуацією із транспортним сполученням між центром Львова та повітряними воротами міста.
Вдень маршрутку №48 можна чекати до 30 хв, а вночі потрібно йти пішки або брати таксі.Активісти просять врегулювати транспортне сполучення до “Міжнародного аеропорту «Львів» імені «Данила Галицького», адже ці дії погано впливають на імідж Львова серед туристів, які  прилітають у Львів.

Фото: press.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *