ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком оголосить у Львові конкурс на облаштування місця пам’яті Кузьми

|

Виконком Львівської міськради проголосував за створення умов конкурсу на облаштування площі Олекси Гасина.

Skryabin-fokus-ua

«Цим рішенням виконкому ми вже принципово вибрали саме це місце для опрацювання. Опрацювання полягає у формі конкурсу, який має враховувати ландшафтні, історичні аспекти, плани міста щодо паркінгу і так далі. Також проекти, що будуть подаватися на конкурс, мають враховувати нашарування різних історичних та ідеологічних моментів, пов’язаних із цією площею», – розповів ZAXID.NET головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

За його словами, робота над умовами конкурсу триватиме тиждень-два. «Після цього ми оголосимо про сам конкурс. Буде відведений певний час на те, щоб учасники могли зареєструватися, щоб ми показали їх усіх. А тоді вже буде виділений час на проведення самих робіт», – зазначив Юліан Чаплінський.

Проекти облаштування місця пам’яті лідера «Скрябіна» можна буде побачити через два місяці.

«Це період до кінця конкурсу, коли ми й побачимо роботи його учасників. Після того підуть роботи по кошторису, бюджетуванню проекту, визначенню того, що могло б зробити за свій рахунок місто», – розповів Чаплінський, зазначивши, що Фонд імені Кузьми Скрябіна готовий профінансувати роботи призерів конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *