ОСТАННІ НОВИНИ

Учасникам вчорашнього проплаченого мітингу у Львові «світить» п’ять років ув’язнення

|

За фактом проведення  антисемітської акції під час мітингу, обласним управлінням міліції Львівщини проводиться перевірка. Справа знаходиться на контролі у Міністерстві внутрішніх справ. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

1

Учасники акції тримали в руках плакати відверто антисемітського змісту, зокрема – «Ні євреям у владі», «Єврейське братство розпродає Україну» та інші.

За оперативною інформацією, по закінченню акції учасники отримали грошові винагороди від 100 до 150 гривень в одному зі скверів Львова.

Нагадаємо, що згідно зі ст.161 «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань» Кримінального кодексу України, умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв’язку з їхніми релігійними переконаннями караються штрафом, або обмеженням волі до п’яти років.

Нагадаємо, що вчора, 22 липня, у Львові відбулася проплачена акція протесту під Львівською ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *