ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі вклав голову Іллічівського порту на лікарняне ліжко

|

Губернатор Одеської області Михаїл Саакашвілі повідомив, що голову Іллічівського порту відсторонили від виконання обов’язків через підозри у корупції.

сакашвілі

Про це він заяви на брифінгу у порту в четвер, повідомляє Українська правда.

За його словами, рішення про відсторонення керівника порту Юрія Крука було прийняте у середу вночі на рівні Міністерства.

За словами Саакашвілі, “кілька днів тому порт уклав договір про оренду першого і другого причалів з офшорною компанією, яка зареєстрована в Бейлізі. Фактично, перший і другий причали відпливли з контролю української держави і бюджету”.

Після того, як стало відомо про цю угоду, Саакашвілі поставив питання про відсторонення керівництва порту на рівні міністерства.

“До честі міністра (Андрія) Пивоварського і його заступника (Володимира) Шульмейстра, ми вжили дієвих заходів, завели сюди Генпрокуратуру. А в середу вносі ми добились документу, щоб відсторонити керівника Іллічівського порту пана Крука і призначити тимчасового керівника”, – заявив Саакашвілі.

За його словами, після цього керівник порту отруївся і зліг хворий, а на підприємстві “готуються проплачені мітинги профспілок”.

Саакашвілі порадив не брати участі у таких акціях, пригрозивши навіть звільненнями.

За його словами, “з людьми ми будемо говорити, а з тими, хто організовує проплачені акції, не будемо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *