ОСТАННІ НОВИНИ

Водії маршруток на Львівщині ігнорують бійців АТО

|

На Львівщині водії маршруток навмисно не зупиняються на вимогу людей у військовій формі, щоб не перевозити пільговиків.

маршрутка

Про це повідомив народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов, який скерував запити міському голові Львова Андрію Садовому і голові Львівської ОДА Олегу Синютці з вимогою перевірити та відреагувати на ситуацію.

Як розповів Дмитро Добродомов, про ганебну поведінку водіїв йому стало відомо від самих військових, які зараз проходять навчання у смт. Раковець Пустомитівського району. Щоразу, коли потрібно поїхати до Львова, бійці, мобілізовані для участі в АТО, мають проблеми із зупинкою автобусів. Водії просто ігнорують людей у формі. На думку військових, «маршрутники» не бажають перевозити пільговиків.

«Сьогодні військові захищають незалежність і територіальну цілісність нашої Батьківщини на сході України, проте на мирних територіях їм доводиться зустрічати неповагу з боку водіїв автобусів. Це просто ганьба!», – наголосив народний депутат.

Дмитро Добродомов сподівається, що керівництво Львова і області відреагує на ситуацію, водії-порушники, перевізники отримають належне покарання і подібні речі більше не повторюватимуться.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *