ОСТАННІ НОВИНИ

Спритниця незаконно приватизовувала підвали Львова

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисницю, котра незаконно приватизувала нежитлові приміщення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у львівській області.

Грати жінка

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області викрили 54-річну мешканку Жидачівського району, котра незаконно привласнила нежитлові півпідвальні приміщення, які перебували у власності громади міста Львова.

Щоб приватизувати приміщення, зловмисниця підробила довідки від комунального підприємства, які надала до одного з районних судів Львова  як доказ. Таким чином, введений в оману суд виніс рішення про визнання за нею права власності на нежитлові півпідвальні приміщення площею майже у півсотні квадратних метрів. Отримавши омріяні «квадрати» у власність, жінка одразу ж подарувала їх своїй доньці.

За попередньою оцінкою, територіальній громаді Львова завдано збитків на суму майже 300 тисяч гривень.

За шахрайство у великих розмірах, легалізацію і відмивання доходів одержаних                  злочинним шляхом та підроблення документів жінці загрожує до восьми років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *