ОСТАННІ НОВИНИ

Доля перинатального центру визначиться до наступної середи

|

Завтра, 23 липня, відбудеться засідання профільного урядового комітету, на якому мають вирішити питання Львівського перинатального центру. Про це заявив керівник Львівської області Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

перинатальний центр

«У четвер буде засідання профільного урядового комітету і ми сподіваємося, що якщо не в п’ятницю, то в наступну середу ми будемо мати урядове рішення  по будівництву перинатального центру у Львові», – заявив Олег Синютка.

За його словами, Львівщина уже надала комітету необхідні дозволи і документи.

«У минулу середу , коли відбувалося попереднє засідання так званих урядового комітету, ми отримали попереднє погодження з необхідністю додаткового погодження від Міністерства юстиції. Сьогодні ми вже це погодження від Мін’юсту отримали, тому сподіваємось , що у четвер ми будемо мати позитивне рішення урядового комітету під головуванням  віце-прем’єра Кириленка», – сказав О. Синютка.

Нагадаємо, що згідно зі змінами до Державного бюджету область отримала 45 млн. грн. на продовження реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру. За підрахунками проектантів, загальна вартість будівельних робіт на сьогодні становить 171 мільйон гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *