ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув український військовий

|

За минулу добу внаслідок бойових дій у зоні АТО загинув один український військовослужбовець. Ще один солдат отримав поранення. Таку інформацію оприлюднив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі інформаційно-аналітичного центру РНБО.

40

За словами А. Лисенка, на Луганському напрямку бойовики провели нічний обстріл Станиці Луганської. У райцентрі немає газу та електрики.

На Донецькому напрямку противник вів потужний мінометно-артилерійський обстріл наших позицій тривалістю близько 5 годин в районі Світлодарської агломерації. Зокрема, ціллю бойовиків був стратегічно важливий міст на трасі М-03. Ворожі артилерійські батареї розгорнуті між Вуглегірськом та Калинівкою – безпосередньо біля лінії фронту.

Водночас західні околиці Донецька залишаються епіцентром протистояння сил АТО з противником. Зокрема, ввечері противник провів танковий і артилерійський обстріли житлових кварталів Авдіївки та території Авдіївського коксохімічного заводу. Всі передові позиції противника – сел. Спартак та Олександрівка, територія Донецького аеропорту, 4 західні райони Донецька щільно наповнені важкою військовою технікою бойовиків, яка систематично застосовується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *