ОСТАННІ НОВИНИ

Платній дорозі «Львів-Краковець» нарешті бути?

|

У п’ятницю, 24 липня, у Львові відбудеться засідання конкурсної комісії щодо планування довгоочікуваних ремонтних робіт на дорозі Львів-Краківець. Таку зустріч проанонсував голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 21 липня, на брифінгу з нагоди оголошення результатів першого півріччя своєї роботи, передає кореспондент Львівського порталу.

дорога1

Спеціальна комісія розгляне пропозиції щодо ремонтних робіт на дорозі, яка веде до пункту пропуску «Корчова-Краковець». Як відомо, ця дорога має бути першою концесійною дорогою на Львівщині.

«24 липня відбудеться засідання конкурсної комісії, на якому  ми очікуємо відкриття пропозицій по  концесійній дорозі  Львів-Краківець.  Як відомо, спочатку були передпроектні пропозиції,  на які було подано 5 заявок. Ми очікуємо, що 24 липня вже будуть подані пропозиції, які дадуть можливість розпочати організацію роботи на дорозі Львів-Краківець», – заявив Олег Синютка.

дорога

Довідка.

Ремонт концесійної автодороги Львів-Краковець (довжина84,4 км) повинен забезпечити якісні та безпечні умови сполучення на найскладнішій ділянці МТК №3 – між автопереходом Корчова/Краковець та найбільшим містом і транспортним вузлом західного регіону України м. Львів. Проектом будівництва передбачено вихід нової автодороги на автомагістраль державного значення М-06 Київ-Чоп шляхом створення північного обходу м. Львова, що додатково сприятиме виведенню за межі міста існуючого і перспективного транзитних потоків.

Початок нової автомобільної дороги Львів – Краковець прийнято на існуючій автомобільній дорозі М-10 Львів-Краковець на відстані1,3 кмвід Державного кордону (смт. Краковець). Кінець траси передбачено в обхід с. Малі Підліски з примиканням до автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на км 518 (між селами М.Підліски і Запитів).

Вартість будівництва нової автомобільної дороги Львів – Краковець буде визначено після погодження проектно-кошторисної документації, орієнтовна вартість – 360 млн. євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *