ОСТАННІ НОВИНИ

Головний архітектор Львова вмовив батьків Кузьми на сквер пам’яті відомого співака

|

Після розмови з головним архітектором Львова Юліаном Чаплінським батьки Андрія Кузьменка відкликали свою заяву про відмову від будь-яких заходів щодо вшанування пам’яті свого сина у громадському просторі Львова, передає zaxid.net.

Гасина

«Я зустрівся з батьками Андрія Кузьменка у вівторок, після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про їхню заяву», – заявив Юліан Чаплінський.

За словами архітектора, батьки Кузьми емоційно відреагували на рішення виконкому про доопрацювання проекту конкурсу, ухвалене минулого тижня, сприйнявши його за зумисне зволікання.

«Однак це необхідна умова для проведення успішного конкурсу. Доопрацьоване рішення буде винесене на голосування виконкому ЛМР у п’ятницю, 24 липня, і буде підтримане», – додав Чаплінський.

Мова йде про облаштування площі Гасина на розі вулиць Коперніка і Стефаника. За словами Чаплінського площу перейменовувати не будуть, але там буде облаштований громадський простір із елементами вшанування пам’яті лідера «Скрябіна» на розі вулиць Коперніка і Стефаника.

Слова Чаплінського підтвердила Ольга Кузьменко, мати співака.

«Так, конфлікт вичерпано. Чаплінський пояснив нам процедуру ухвалення рішення. Він особисто займається цим проектом і я йому довіряю – якщо він щось обіцяє, то зробить», – сказала Ольга Кузьменко.

Нагадаємо, що раніше батьки покійного Андрія Кузьменка подали заяву до мерії Львова з проханням припинити будь-які заходи з вшанування пам’яті відомого співака. За словами матері Кузьми, процес з облаштування скверу пам’яті її сина навмисне затягували.

Фото: захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *