ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Верховної Ради здивували Синютку

|

Депутати Верховної Ради України не проголосували у другому читанні за законопроект про надходження позапланових митних коштів на ремонти доріг у регіонах, чим дуже здивували очільника Львівщини Олега Синютку.  Про це голова Львівської ОДА повідомив сьогодні, 21 липня, на брифінгу з нагоди результатів першого півріччя своєї роботи, передає кореспондент Львівського порталу.

синютка

«Депутати Верховної Ради, мало сказати, що мене здивували. У сесійній залі законопроект Президента України, який передбачав перевищення надходжень митних зборів – 50% скеровувати на ремонтні роботи доріг не пройшов друге читання», – бідкається Олег Синютка.

Також очільник Львівщини заявив, що по деяких дорогах, на які мали би надходити митні кошти, вже почалися ремонтні роботи. Відтак, без відповідного законопроекту тягнутися вони можуть ще дуже довго.

«Законопроектом, який вніс Президент України, передбачалися кошти на ремонті роботи на дорогах Львів-Радехів-Луцьк, Львів- Славське, Сколе-Чоп. Ми вже розпочали ремонти дороги Львів-Радехів-Луцьк, який плануємо продовжити у серпні. Львів-Славське ми розпочали ремонтувати минулого тижня. Законопроект передбачав, що з 1 серпня ми би вже мали фінансувати ці дороги»,  – розповідає О. Синютка.

Фото: kurs.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *