ОСТАННІ НОВИНИ

Викрили чотири цехи виготовлення фальсифікованої кави

|

На Львівщині викрили чотири підпільні цехи з виготовлення контрафактної кави. Під час обшуків вилучено автоматизовані ліній для помолу, фасування та запаювання упаковки, фальсифіковану продукцію, а також чималу суму готівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

18

Члени злочинної групи у складі 7 осіб у смт. Великий Любінь Городоцькогорайону, смт. Львів-Рудно, с. Верин Миколаївського району та м. Пустомити Львівської області організували діяльність 4-ох підпільних цехів із виготовлення контрафактної  кави під виглядом продукції відомих виробників з виробничою потужністю до 1 тисячі пачок фальсифікованої продукції за добу. Продукцію в подальшому збували у торговельній мережі західного регіону держави.

19

Під час обшуків вилучено 9 автоматизованих ліній для помолу, фасування та запаювання упаковки, фальсифіковану продукцію на загальну суму понад 550 тисяч гривень, кошти в сумі близько 90 тисяч доларів США, 3 тисячі євро та 24 тисячі гривень.

20

За даним фактом слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області відкрито кримінальне провадження. Правопорушникам загрожує штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням фальсифікованої продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *