ОСТАННІ НОВИНИ

Росія формує потужні бази бронетехніки на окупованій території

|

Українські розвідники вже кілька тижнів спостерігають, як на території, яку контролюють бойовики, створюються потужні бази зберігання техніки. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.

бронь

Реалісти вбачають у цьому чергову зміну тактики проросійських бойовиків, а військові експерти застерігають, що у визначений час “ікс” на ці бази зберігання можуть швидко зайти вже бійці регулярної російської армії та розпочати атаку.

“Ми постійно бачимо техніку, концентрують, а ми нічого зробити не можемо у відповідь”, – розповідає стрілок 72-ї бригади Сашко “Білий”. За його словами, безпілотники їхньої бригади зафіксували десятки одиниць важкої техніки в селищі Комсомольське, де міститься штаб так званої “першої слов’янської бригади “ДНР”. Вся техніка туди заїжджає з Росії.

Утім, не тільки в Комсомольському формуються бронекулаки. Така картина спостерігається вздовж усієї лінії фронту. На думку розвідників, противник створює військові бази, на які, замість місцевих люмпенів, мають зайти регулярні російські війська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *