ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники у зоні АТО випробовують «KOZAK 2»

|

Сьогодні Державна прикордонна служба України розпочала у зоні антитерористичної операції випробовування експериментального зразку броньованого автомобіля «KOZAK 2». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1

Прикордонне відомство планує закупку броньованих транспортних засобів «Козак 2», проте за умовами договору автомобіль має пройти випробування на передовій зони АТО, під час виконання бойових завдань військовослужбовці прикордонного відомства. Використання броньовика в бойових умовах дозволить зробити всі необхідні висновки щодо відповідності тактико-технічних характеристик до реалій сьогодення. А також, в разі необхідності, дозволить надати інженерам фірми розробника пропозиції щодо його вдосконалення.

2

За результатами випробування броньованого автомобіля керівництвом Держприкордонслужби буде прийнято рішення щодо взяття на озброєння «Козаків»

3

Нагадаємо, що сучасний броньований автомобіль «Козак 2» розроблено українським виробником. Його функціональні можливості дозволяють оперативно та ефективно виконувати бойові завдання на передовій та забезпечити надійний захист життю військовослужбовців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *