ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з зони АТО повернулися податкові міліціонери

|

Сьогодні, 20 липня, восьмеро податкових міліціонерів Головного управління ДФС у Львівській області, які три місяці несли службу в зоні АТО, повернулися до Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

ато

Усі співробітники їхали на Схід добровольцями. Серед них – підполковники податкової міліції Вадим Хоптяний, Мирослав Повалений, Андрій Лазорик, майор Іван Микитин, капітани Роман Сухопляс, Тарас Кубай, Ернест Пурій, Вадим Табінський, старші лейтенанти Олег Дуб, Юрій Василів.

За словами офіцерів, вони контролювали на пунктах пропуску переміщення вантажів, рух автомобільного та залізничного транспорту. Крім цього, у складі мобільних груп патрулювали лінію розмежування.

«Від імені усього управління дякую за сумлінну і бездоганну службу, професіоналізм і відповідальність, вагомий внесок у справу захисту та зміцнення Держави. Ви з честю виконали обов’язок перед Батьківщиною, несли службу у небезпечних для життя умовах», – зазначив начальник оперативного управління Любомир Лоневський.

Офіцерів нагородили почесними грамотами. Після короткого відпочинку вони повернуться до виконання службових обов’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *