ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі в балаклавах обстріляли залізничний тунель в Карпатах

|

У ніч з п’ятниці на суботу на озброєного вартового тунелю в Карпатах вчинили напад невідомі в камуфляжі і балаклавах, випустивши в нього п’ять куль з пістолета.

тунель

про це на своїй сторінці в Фейсбук написав заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.

«2:30 ночі з п’ятниці на суботу, залізничний тунель крізь Карпати, в напрямку Мукачева. На збройного нашого вартового, який охороняє стратегічний об’єкт, нападають невідомі в камуфляжі і балаклавах. Розстрілюють його впритул, 5 куль з бойового пістолета. Стікаючи кров’ю, з гонитвою за спиною, він добирається до сторожового поста та під кулями крізь стіни викликає допомогу варти, що знаходиться в 500 м. Четверо караульних моментально біжать на допомогу, нападники зникають у темряві», – розповів Омелян.

За його словами, охоронця доставили в лікарню, прооперували, і зараз його життя поза небезпекою. Врятувало охоронця диво: перша куля з п’яти потрапила йому в голову.

«Невідомо, хто це був, навряд чи ПС, точно не міліція. Невідомі їхні мотиви: заволодіти зброєю або закласти вибухівку. Але, точно, що з цим пора закінчувати. Держава вимагає контролю, відповідальності, прозорості та передбачуваності», – зазначив Омелян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *