ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині члени сімейного клану відлупцювали лісників

|

У Жовківському районі Львівської області четверо місцевих мешканців, які є членами однієї родини, побили двох лісників Жовківського державного лісогосподарського підприємства «Галсільліс». Лісники проводили відвід лісової ділянки під рубку, повідомляє Zaxid.Net.

кулак

У Жовківському лісництві припускають, що побиття їх працівників може бути помстою за те, що напередодні працівники лісової охорони склали протокол на одного з чоловіків за самовільну рубку дерев.

Інцидент трапився 14 липня. Четверо чоловіків вимагали від лісників припинити роботи та покинути ділянку лісу, мотивуючи тим, що це їхня приватна територія. При цьому документів, які б це підтверджували, вони не надали. Коли працівники лісництва відповіли, що виконують свої службові обов’язки на землях лісогосподарського призначення які знаходяться в постійному користуванні підприємства, то на двох із них накинулися з кулаками.

Як розповів ZAXID.NET юрист ДЛГП «Галсільліс» Назар Кульчицький, одному з лісників зламали пальці руки. Зараз він із забоями перебуває у Жовківській районній лікарні. Інший потерпілий також отримав забої та синці, але від госпіталізації відмовився.

Потерпілі звернулися в міліцію. Однак чи відкрили кримінальне провадження, наразі не відомо.

У Жовківському лісництві зазначають, що це вже не перше правопорушення цих осіб. Зокрема в 2010 двоє із нападників притягались до відповідальності за незаконну порубку лісу а також за завдання тілесних ушкоджень лісничому Жовківського лісництва. Крім того, за день до побиття працівники лісової охорони склали на одного з чоловіків протокол про самовільну рубку двох дерев.

Відтак, на підприємстві припускають, що побиття працівників Жовківського ДЛГП може бути помстою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *