ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині втілять соціальний проект вартістю $ 20 мільйонів

|

У Львівській області втілять у життя пілотний проект “Модернізація системи соціальної допомоги населенню України” вартістю 20 мільйонів доларів США.

кашуби

Про це повідомив голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба під час відкриття Центру зайнятості в місті Новий Розділ Львівської області, у п’ятницю, 17 липня, інформує прес-служба ЛОДА..

“Днями ми надіслали листа на ім’я голови Львівської обласної державної адміністрації з пропозицією включити Львівську область як пілотний проект, що фінансуватиме Європейський банк реконструкції та розвитку. Проект полягатиме у створенні робочих місць, виділенні коштів для закупівлі обладнання на безвідсотковій основі для людей, які прагнуть створити і розпочати власну справу з числа малозабезпечених сімей, з числа внутрішньо перемішених осіб і з числа тих людей, які сьогодні себе хочуть знайти у малому та середньому бізнесі. Голова ЛОДА має розглянути цей лист і прийняти відповідне рішення”, – розповів Ярослав Кашуба.

У відповідь голова Львівської ОДА Олег Синютка запевнив, що влада докладе зусиль, щоби реалізувати його.

“Ми маємо величезний ресурс – 20 мільйонів. Це дуже багато! І наше з вами завдання, щоби у 2015 році підготувати всю базу, підготувати всю технічну документацію і в наступні роки ми могли отримати цю суму. Дуже важливо, щоби проекти, які реалізовують в Україні, апробовували у Львівській області”, – наголосив голова Олег Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *