ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка у Львові будуть набирати нових прокурорів

|

З 20 липня розпочинає роботу Львівський центр прийому документів на заміщення посад керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

прокуратура

Відповідно до положень Закону України «Про прокуратуру», з 20 липня на базі прокуратури Львівської області розпочинає роботу Львівський центр прийому документів на заміщення керівних посад нових місцевих прокуратур у Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій та Львівській областях.

Участь у конкурсному відборі можуть взяти як працівники прокуратур, так і громадяни, які до цього не працювали в цій системі, проте мають вищу юридичну освіту і 5-річний досвід роботи за фахом.  Кандидатів просимо звертатись за адресою м. Львів, проспект Шевченка,17/19, щоденно, з 09.00 до 18.00 год.

З довідковою інформацією, переліком необхідних для подання документів та їх зразками можна ознайомитись за посиланням: http://www.gp.gov.ua/ua/reforms , або ж безпосередньо у прокуратурі Львівської області.

Прийом документів триватиме до 2 серпня 2015 року включно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *